Spørgsmål? Kontakt os her

Købsprocessen for køb af bolig på Costa del Sol med Select Marbella Property

Købsbudget

At få fastsat et budget fra start er uhyre vigtigt når det gælder boligkøb i Spanien. Udover købesummen, anbefaler vi at du tilsidesætter ca 13.5% til købsomkostninger. Akkurat som i Danmark og Norge er der omkostninger til advokat, tinglysninger etc. Du kan altid kontakte os for en gennemgang af hvilke omkostninger du kan forvente ved boligkøb i Spanien. 

Typisk vill afgifterne være som følgende ved køb af nybygget bolig:

 10% Spansk moms (IVA)

2.5% Notarius, eiendomsregister og avgifter til overførsler

1% Advokat

0% Rådgivning og hjælp fra Select Marbella Property

+ Tilslutning af vand og strøm

Visningstur
Ud fra dine ønsker til din nye drømmebolig vil vi kunne finde en række projekter og boliger som vil have din interesse. Med en visningstur bruger vi 2-3 dage på at kigge på boliger. Læs mere om visningstur her
Reservere bolig
Så snart sælger har accepteret dit bud på din nye bolig, skal du underskrive en reservasjonskontrakt. Herefter indbetales dit depositum til din Advokats klientkonto.
Købekontrakt
Før du kan underskrive den endelige købekontrakt er der en række praktiske ting som skal være i orden, så som gyldigt pas, NIE nummer etc.
Notarius Publicus
Den endelig gennemførsel af salget sker hos Notarius Publicus i Spanien. Her er din advokat, dig som køber, notarius, sælger og din mægler fra Select Marbella Property

Visningstur

Tilmeld dig vores visnings tur her.

Kontakt Os

Har du spørgsmål eller ønsker mere info er du velkommen til at kontakte os.

Copyright  Select Marbella Property  2017  |  Privacy Policy  |  Disclaimer  |  Site Map